Logo Pastissos de llepolies

Pastís de pinxos de llepolies

Pastís de pinxos de llepolies

Aquest pastís l´he fet per sa meva filla,en el dia del seu sant.Ha volgut compartir unes llepolies amb els seus amiguets de ball de bot i amb la seva mestra Antònia,s´ho han passat pipa!.He preparat 25 pinxos per aquesta ocasió,però el que te de bó és que en pots posar tots els que facin falta i cada infant te la seva racció,com si focin bossetes de llepolies.

Deixa el teu comentari!

Pastís de pinxos de llepolies

Pastís de pinxos de llepolies

Aquest pastís l´he fet per sa meva filla,en el dia del seu sant.Ha volgut compartir unes llepolies amb els seus amiguets de ball de bot i amb la seva mestra Antònia,s´ho han passat pipa!.He preparat 25 pinxos per aquesta ocasió,però el que te de bó és que en pots posar tots els que facin falta i cada infant te la seva racció,com si focin bossetes de llepolies.

Deixa el teu comentari!

Bàrbara Llinàs · Nombre de registre sanitari: EM-23.00002/PM

info@pastissosdellepolies.com · M. 616 687 750

Avís legal · Política de privacitat i cookies