Logo Pastissos de llepolies

POTS DE LLÉPOLES ALEGRIES

POTS DE LLÉPOLES ALEGRIES

Aquets potets son una manera divertida i diferent de presentar llepolies.D´aquesta manera aquest detall es pot regalar a qualsevol tipus de festa infantil o per adults ja que les llepolies agraden a tothom i ja diven que…”A nadie le amarga un dulce”.

Deixa el teu comentari!

POTS DE LLÉPOLES ALEGRIES

POTS DE LLÉPOLES ALEGRIES

Aquets potets son una manera divertida i diferent de presentar llepolies.D´aquesta manera aquest detall es pot regalar a qualsevol tipus de festa infantil o per adults ja que les llepolies agraden a tothom i ja diven que…”A nadie le amarga un dulce”.

Deixa el teu comentari!

Bàrbara Llinàs · Nombre de registre sanitari: EM-23.00002/PM

info@pastissosdellepolies.com · M. 616 687 750

Avís legal · Política de privacitat i cookies