Logo Pastissos de llepolies

PASTÍS D´ANIVERSARI

PASTÍS D´ANIVERSARI

Aquest pastís el m´ha comenat una amiga,na Mar,per el seu fillolet que feia un bona festa per els seus amiguets,m´ha agradat molt fer-lo ja que no és el tipic pastís,i tant a ella com a jo ens agraden les coses més originals,esper que li hagi agradat!!!

Deixa el teu comentari!

PASTÍS D´ANIVERSARI

PASTÍS D´ANIVERSARI

Aquest pastís el m´ha comenat una amiga,na Mar,per el seu fillolet que feia un bona festa per els seus amiguets,m´ha agradat molt fer-lo ja que no és el tipic pastís,i tant a ella com a jo ens agraden les coses més originals,esper que li hagi agradat!!!

Deixa el teu comentari!

Bàrbara Llinàs · Nombre de registre sanitari: EM-23.00002/PM

info@pastissosdellepolies.com · M. 616 687 750

Avís legal · Política de privacitat i cookies