Logo Pastissos de llepolies

PULSERES DE LLEPOLIES

PULSERES DE LLEPOLIES

Aquestes pulseretes de llepolies els he fetes per una festa d´aniversari,per regalar als amiguets que venen a la festa,és un regal original i diferent!!!.Ara que en poc temps ja tendrem festes de comunions,batetjos…aquest podria ser un bon detall, no ho trobau?

Deixa el teu comentari!

PULSERES DE LLEPOLIES

PULSERES DE LLEPOLIES

Aquestes pulseretes de llepolies els he fetes per una festa d´aniversari,per regalar als amiguets que venen a la festa,és un regal original i diferent!!!.Ara que en poc temps ja tendrem festes de comunions,batetjos…aquest podria ser un bon detall, no ho trobau?

Deixa el teu comentari!

Bàrbara Llinàs · Nombre de registre sanitari: EM-23.00002/PM

info@pastissosdellepolies.com · M. 616 687 750

Avís legal · Política de privacitat i cookies