Logo Pastissos de llepolies

RAM DE LLEPOLIES

RAM DE LLEPOLIES

AQUEST RAM DE LLEPOLIES,L´HE FET PER UNA NINETA QUE FEIA LA SEVA PRIMERA COMUNIÓ,JA SE PER LA SEVA MARE QUE L´HI HA AGRADAT MOLT,ESPER QUE ELS TRENTA RAMETS PETITS QUE L´ACOMPANYAVEN PER REGALAR ALS CONVIDATS TAMBÉ LI AGRADASSIN TANT,MOLTS D´ANYS CONFIT!!!

Deixa el teu comentari!

RAM DE LLEPOLIES

RAM DE LLEPOLIES

AQUEST RAM DE LLEPOLIES,L´HE FET PER UNA NINETA QUE FEIA LA SEVA PRIMERA COMUNIÓ,JA SE PER LA SEVA MARE QUE L´HI HA AGRADAT MOLT,ESPER QUE ELS TRENTA RAMETS PETITS QUE L´ACOMPANYAVEN PER REGALAR ALS CONVIDATS TAMBÉ LI AGRADASSIN TANT,MOLTS D´ANYS CONFIT!!!

Deixa el teu comentari!

Bàrbara Llinàs · Nombre de registre sanitari: EM-23.00002/PM

info@pastissosdellepolies.com · M. 616 687 750

Avís legal · Política de privacitat i cookies