Logo Pastissos de llepolies

Bateig de Miquel Joan ( Sant Joan )

Bateig de Miquel Joan ( Sant Joan )

 Algunes vegades te topes persones davant teu que mai has vist però que a l’instant pareix que coneixes de tota la vida, gent amable, alegre, agraïda…I que pateix que el que més demanen a la vida és ser feliços amb el que tenen.
Na Rosa I en Miquel Joan son així, gent bona I noble, de bona casta i molt nostre…
Rosa I Miquel Joan heu format una família encantadora!
Per jo és realment un gust coneixer-vos I ara ,ja tenir-vos per amics, teniu un nin que és un reflexe clar de lo que sou i transmitiu vosaltres dos, és un confitet!!! Que a jo me te loqueta amb aquesta carona I rialla!!!
Gràciesssss un altre vegada per contar amb jo per endolçar-vos moments importants de la vostra vida.
Bàrbara.

Deixa el teu comentari!

Bateig de Miquel Joan ( Sant Joan )

Bateig de Miquel Joan ( Sant Joan )

 Algunes vegades te topes persones davant teu que mai has vist però que a l’instant pareix que coneixes de tota la vida, gent amable, alegre, agraïda…I que pateix que el que més demanen a la vida és ser feliços amb el que tenen.
Na Rosa I en Miquel Joan son així, gent bona I noble, de bona casta i molt nostre…
Rosa I Miquel Joan heu format una família encantadora!
Per jo és realment un gust coneixer-vos I ara ,ja tenir-vos per amics, teniu un nin que és un reflexe clar de lo que sou i transmitiu vosaltres dos, és un confitet!!! Que a jo me te loqueta amb aquesta carona I rialla!!!
Gràciesssss un altre vegada per contar amb jo per endolçar-vos moments importants de la vostra vida.
Bàrbara.

Deixa el teu comentari!

Bàrbara Llinàs · Nombre de registre sanitari: EM-23.00002/PM

info@pastissosdellepolies.com · M. 616 687 750

Avís legal · Política de privacitat i cookies